luni, 21 martie 2011

La Jeg

sunt imagini si poze si fum si muzica.si incerc sa gasesc un scop.nu am pretentii mari.motiv pentru care m-am gandit ca la ora 2 ar fi indicat sa-mi iau o bere.dimineata a fost si ea interesanta.sunt foarte placut dezorientat.sunt toate sansele saptamana asta.
bine bine.altfel, ma aflu in jeg.jeg care este o copie fidela, desi cu unele diferente fundamentale, ale locului pe care obisnuinta ma face sa il numesc acasa.si nu am ce face.
acum o sa vorbesc despre caracteristicile semnalelor si sistemele discrete in domeniu de timp.aceastea se pot determina prin analizarea functiilor pondere sau prin ecuatii cu diferente finite.ca o prima etapa trebuie stabilit daca un sistem este liniar si invariant in timp.urmatoarea etapa este verificarea cauzabilitatii si stabilitatii unui sistem.
asadar, un sistem este cauzal daca iesirea nu precede intrarea -> un sistem cauzal este non-anticipativ.ce inseamna asta?
pai in principiu inseamna ca esti foarte plictisit si ca este momentul sa iesi din casa.e frumos afara.si sunt multe parcuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu